Milli Tarım Projesi Kapsamında Bitki Islahı ve Hedefleri
Bitki Islahçıları Alt Birliğinin (BİSAB), Bakanlığımız ve Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) ile birlikte 1 – 2 Nisan 2017 tarihlerinde düzenleyeceği “Milli Tarım Projesi Kapsamında Bitki Islahı ve Hedefleri” konulu çalıştay adresi aşağıdadır.
Otele girişler 31 Mart Cuma günüdür. 2 Nisanda çıkış yapacakların [email protected] adresine ya da 0533 608 09 85
0312 433 30 65-66 nolu telefonlara isimlerini bildirmeleri önemle rica olunur.
PORTO BELLO HOTEL
Akdeniz Bulvarı 1. Sk. Konyaaltı
Havaalanından Otele transfer saatleri: 10:30 12.00 14.00 16.00 18.00 19.30 22.00
PROGRAM |
|||||
Milli Tarım Projesi Kapsamında Bitki Islahı ve Hedefleri | |||||
01.04.2017 |
|||||
9:00 - 9:30 |
KAYIT | ||||
9:30 - 10:00 |
Açılış Konuşmaları: BİSAB (Dr. Vehbi ESER) TÜRKTOB (Kamil YILMAZ) | ||||
GTHB (Dr. Durali KOÇAK, Müsteşar Yrd.) | |||||
10:00 -10:20 |
Milli Tarım Projesi, Bileşenleri ve Uygulama Esasları (Uğur ERDEM) | ||||
10:20 - 10:40 |
Ülkemiz Bitki Islahının Durumu ve Karşılaşılan Problemler (Dr. Vehbi ESER) | ||||
10:40- 11:00 |
Özel Sektör Tarla Bitkileri Islahı Çalışmaları (Hamdi ÇİFTÇİLER) | ||||
11:00 - 11:20 |
Özel Sektör Sebze Islahı Çalışmaları (Dr. Ercan ÖZKAYNAK) | ||||
11:20 - 11:40 |
Ara | ||||
11:40 - 12:00 |
Özel Sektör Meyve Islahı Çalışmaları (Dr. Emine TANRIVER) | ||||
12:00 - 12:20 |
Kamu da Islah Çalışmaları -Tarla Bitkileri (Dr. Fatih ÖZDEMİR) | ||||
12:20 - 12:40 |
Kamu da Islah Çalışmaları - Bahçe, Meyve (Gökhan KIZILCI) | ||||
12:40 - 13:00 |
Üniversitede Islah Çalışmaları (Prof. Dr. Taner AKAR) | ||||
13:00 - 14:30 |
Yemek | ||||
14:30 - 14:50 |
Destekler (TAGEM – Doç. Dr. Cengizhan Mızrak) | ||||
14:50 - 15:10 |
Destekler (TÜBİTAK Doç. Dr.Cangiz ARICI) | ||||
15:10 - 15:30 |
Destekler (TKDK- Dr. Derya Özen) | ||||
15:30 - 16:00 |
Ara | ||||
16:00 - *** |
Grup Çalışmaları (5 Grup) | ||||
02.04.2017 |
|||||
9:00 - 11:00 |
Grup Çalışmalarına Devam | ||||
11:00 - 11:20 |
Ara | ||||
11:20 - 13:00 |
Grup Çalışmalarının Rapor Haline Getirilmesi | ||||
13:00 - 14:30 |
Yemek | ||||
14:30 - 16:10 |
Grup Raporları Sunumu (20’ Şer Dakika) | ||||
16:10 - 16:30 |
Ara | ||||
16:30 -18:00 |
Genel Değerlendirme | ||||
18:00 |
Kapanış | ||||
GRUPLAR: |
1. İnsan Kaynağının Geliştirilmesi ve İyileştirilmesi | ||||
2. Islah Hedefleri | |||||
3. Yerli Gen Kaynaklarımızın kullanımının etkinleştirilmesi | |||||
4. Biyoteknolojiden yararlanma ve İşbirliklerinin geliştirilmesi | |||||
5. AR-Ge İşbirlikleri ve Destekler |